Wednesday, May 27, 2009

Menjawab Tag Lagi..:)

Assalamualaikum

Salam 27 Mei, 2 Jamadilakhir..

Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini : CINTA-MAI
1) Suka sgt mkn ayam goreng! ;p
2) Sweet je orgnye..
3) Bekerja di Karangkraf.. :D
4) Sudah hampir 5 tahun menyulam cinta dgn si jantung hati.. Hehehe
5) Manja juga orgnya.. (dulu2 la masa kt KDEB)

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta ataupun hobi diri sendiri
1) Suka minum milo dan teh ais..;p
2) Sgt fokus bila memerlukan diri utk fokus..:)
3) Sekarang mengamalkan menyapu multi-purpose franch oil di muka dan tapak kaki setiap mlm..
4) Sangat setia dlm penggunaan handbag dan handphone, selagi x lunyai atau rosak mmg xkan berganti!
5) Sangat sygkan kucing..
6) Tengah kebuluran di saat menjawab TAG nih!
7) Saya adalah anak sulung yang kembar..;p (Bape kali nak ulang tah..hahahah)
8) Skrng tgh struggling mencuba utk menghabiskan MASTER on time.. InsyaAllah..
9) Diri nih tak sbr nak menamatkan zaman bujang..
10) Menyewa rumah yg sgt hampir dgn kampus..hihi

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:
1) Dila - My roommate yg sgt peramah (if kenal lama lah..)
2) Mira - My classmate yg juga tidak sbr menamatkan zmn bujangnya..hehehe..pepandai je buat statement ni!
3) Intan - Juga classmate aku yg rajin, sgt berbudi bahasa orgnya..
4) CikguHayad - Teman blogger, seorang cikgu..
5) Si Penggerak Misi - Teman baru di alam blog nih, if dia nak jawab la kan.. ;)
6) SyanaSaid - Juga teman baru alam blog, blog nya sgttt la best.. :D
7)
8)
9)

**7, 8, & 9 tuh sesape la nak terima award nih, silakan ye...



P/S: Lapar sgttt niii...

5 comments:

modusoperandi111209 said...

alamak..terkenak!

ok2..akan dijawab nanti ya ;P

cinta juliet zainal abidin said...

mai manje? hahaha..yeke...hiks. oh mai lupe. selain laksa, milo ais adalah minuman kegemaran akak. sekrang ingat dah. haha

ComotGurl said...

--> Si Penggerak Misi

Heee.. Jwb tau!

--> Mai

A'ah la mai.. Manje betul.. ;p

hayad said...

alamak, baru perasan diri kena tag. mcm dh lmbt je nk jwb. lg pun tak bape reti la nk jawab tag. heheh

ComotGurl said...

--> hayad
tak lmbt la..

jwb juga..

;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...