Wednesday, August 8, 2007

Seksaan Kubur

Assalamualaikum

Tgk tajuk entry aku hari ni, agak menyeramkan. Bukan niat utk menakutkan, tapi niat aku hanya utk mengingatkan diri sendiri dan umat Islam lain tentang wujudnya seksaan dalam kubur, so jaga amalan kita. Aku dpt gambar2 & kisah ni dari email yg diforward oleh seorang kwn aku. Ia dpt memberikan keinsafan kpd kita. Cerita ini dapat membuktikan kebesaran Allah S.W.T..



(On this photo a 18-year old young man who died in one of hospitals of Oman.) Di gambar ini adalah seorang pemuda berusia 18 tahun yang meninggal di salah satu rumah sakit di oman. (The corpse of the boy has been dug out from a tomb in 3 hours after his funeral under the insisting of his father.) Mayat pemuda tersebut digali kembali dari kuburnya setelah 3 jam dimakamkan yang disaksikan oleh ayahnya. (The boy died in hospital and has been buried under the Islamic law and on the same day after obligatory ablution of the body.) Pemuda tersebut meninggal dirumah sakit dan setelah dimandikan di makamkan secara islam di hari itu juga. (However after funeral the father has doubted of the diagnosis of doctors and wanted to identify the true reason of his death.) Tetapi setelah pemakaman ayahnya merasa ragu atas diagnosis doktor dan menginginkan untuk diidentifikasi kebenaran penyebab kematiannya.



(Relatives and his friends shocked when they saw the corpse.) Seluruh kerabat dan teman - temannya begitu terkejut saat mereka melihat kondisi mayat. (He was completely different within 3 hours.) Mayat tersebut begitu berbeza dalam 3 jam. (He turned grey as the very old man,) dia berubah tampak ke abu - abuan seperti orang yang sudah tua .
(with traces of obvious tortures and the most severe beating,) Dengan tampak jelas bekas siksaan dan pukulan yang amat keras (and with the broken bones of hands and legs, with the edges broken and pressed into a body.) dan dengan tulang - tulang kaki dan tangan yang hancur begitu juga hujung hujungnya sehingga menekan kebadannya.

(All His body and face were full of bruise.) Seluruh badan dan mukanya memar. (The open eyes-showed hopeless fear and pain.) Matanya yang terbuka memperlihatkan ketakutan, kesakitan dan keputus asaan. (The blood obviously attributes that the boy has been subjected to the most severe torture.) Darah yang begitu jelas menandakan bahwa pemuda tersebut sedang mendapatkan siksaan yang amat berat.



(Close relatives of the dead man have addressed to Islamic scientists who have unequivocally declared that it is available results of tomb torture which the Allah ( s.w.t) and in the Hadis of Prophet Muhammad (s.a.w) have warned.) Sebagai penutup dari orang yang meninggal tersebut semuanya di tujukan kepada Ilmu pengetahuan tentang Islam yang mana tidak dapat dipungkiri lagi keterangannya bahawa siksa kubur itu benar adanya seperti yang di peringatkan oleh ALLAH SWT dan Nabi Muhammad S.A.W.

(The shocked father of the boy has admitted that his son was spoilt, did not do Solat, and had a carefree way of life, having involved in different sins.

Each died person comes across tests in the tomb for exception Shahids who died in Jihad on the way of Allah. This is first terrible test which the person comes across before the Doomsday.

In Hadis of Prophet Muhammad (s.a.w):

- After the death the spirit of died person will return to a body then two Angels will come, Munkar and Nakir, and will ask: "Who is your Lord?" he will answer: "my Lord - Allah ". Then they will ask: "What is your religion?" he will answer: "My religion - Islam". Then they will ask him: "Who that person who has been sent to you?" he will answer: "He is the Prophet of Allah ". Then they will ask him: "How do you know?" He will answer: "I read the Book of Allah and trusted Him.

And then from heavens the voice will come: " My Slave has told the truth, lay it to bed from Paradise and open the Gate of Paradise " - then it will be full of pleasure and he begins to feel paradise pleasure, and his tomb becomes spacious, that eyes can reach.

The Prophet of Allah Muhammad (s.a.w) said about the sinners. After the death the spirit of died person will return to the body then two Angels will come and ask, "Who is your Lord?" he will answer: "I do not know". Then they will ask: " Who that person who has been sent to you?" he again will answer: I "do not know" - and then from the sky the voice will come: "he told a lie, Put him into a box from fire and open before it the Gate of a hell! "-then it will be captured with heat of the hell, and his tomb becomes narrow and the edges will be compressed.

In Hadis it is also said, that Angels will severely beat the sinners during interrogation in the tomb and this torture will be awful. It is informed also, that our Messenger (s.a.w) supplicated to Allah to protect Him from tortures of a tomb and asked other people to do so.

The history of 18-year old young men is a sign for believers and this is only next fairy tale for whom hearts are sealed by Allah. They look and do not see, listen and do not hear?)

P/S: Text edited by me - Bersama-sama la kita berubah ke arah kebaikan

6 comments:

Pok Nik said...

Actually there's even more stories about life after death in a VCD as preached by that young ustaz, Abdullah Khairi from Kedah. He even showed the voice recording of alam mahsyar as incidentally recorded by the researcher from russia. He also compared the body that looks so nice even after 17 years of death.

comotgurl said...

pok nik -->

1st, thanks for pok nik coz spent time reading my blog. Erm, all of the stories related, is good for muhasabah diri & make us insaf.. Hopefully, the article bring goodness for everybody,amin..

azlim said...

akumm..cite beliau amat menyeramkan dan boleh menginsafkan umat2 islam di serata dunia yg telah melihat dan membaca cite yg beliau karangkan..sampai sye dendiri rase nak insaf..time kasi dgn cite yg beliau karangkan tau...

MetaL MilitiA said...

well, saya mengakui siksa kubur itu wujud. tp saya ingin tanya apa bukti mayat itu disebabkan oleh siksa kubur? sbb mayat autopsi pun mcm itu, dan darah tu bole jadi die mati kene bunuh ke dll, dan ambik masa lama sebelum dijumpai :) dan klu betul siksa kubur itu dibuka hijab terhadap kita yg masih hidup, maka dah tentu banyak autopsi yg saya dah lihat semuanya mempunyai tanda siksa kubur.

video abdullah khairi, itu adalah satu pembohongan. ustaz itu hanya mengambil video dari mana tah, dan claim sebagai bunyi alam mahsyar. walhal, bunyi itu dihasilkan melalui proses edit.

ini yang memalukan umat islam, percaya pada benda yang entah siapa2 pergi cipta untuk menunjukkan lemahnya minda umat islam. yang benar adalah dari alquran, sunnah.

MetaL MilitiA said...

hu

Anonymous said...

He has been buried alive. He tried to scape from the tomb

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...