Thursday, May 8, 2014

Test (E-Book)

Bengkel LucidPress & HTML

Assalamualaikum.

Kali ni updating dari lab, dalam sesi bengkel. Tapi memang bengkel hari ni ada kena mengena dgn blog. So sementara Instructor tengah ajar org lain mcm mana nak creating personal blog, so saya ambil peluang buat entry baru memandangkan last entry pun 3bln lepas. Hehe.

Bengkel hari ni kami diajar untuk guna LucidPress utk come out dengan e-book atau e-bulletin. Pandangan saya, ia agak menarik dan convenience utk digunakan, cumanya it's really depend on Internet connection when using it. So kalau internet connection lembap, kerja-kerja kita pun terbatas la.

So nanti slps siap dgn e-book or e-bulletin, kami akan post di blog. That's y Instructor minta sesiapa yg belum ada blog utk create their own blog. Tu tujuannya.

Kalau japg ada entry pelik dari saya tu, tu hanyalah utk purpose bengkel hari ni je.

:)

Nanti bila-bila free, saya update lagi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...