Saturday, May 16, 2009

Jawab Tag Dari Cinta-Mai

Assalamualaikum

Salam 16 Mei, 21 Jamadilawal..

Entry kali ni adalah utk menjawab TAG dari Cinta-Mai


1)Upload gambar kegemaran anda?Kenapa anda suka gambar ini?



Byk je sbnrnya gmbr yg aku suka..tp nih one of them.. Gmbr nih aku suka sbb ada ada baby comel..(bleh x reason tuh?? huuu)

2)Bila kali terakhir makan pizza?
3 bulan lepas kot.. Lama sgt dah, so x brape igt. Esok nak p mkn pizza lah! Yummy..

3)Lagu terakhir yg anda dengar?
Pateri-Jimbara

4)Apa yg sedang anda buat selain dari selesaikan tag ini?
Tgh key in data dalam SPSS..

5)Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Uish, xde plak org panggil aku bukan dgn 'nama' aku sndri.. Yg ada pun "along" (family members je guna nama nih), dan "cyg" (my swithart la..;p)

6)Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dgn org yg anda tag!hmph!
1. Dila
2. Mira
3. Intan
4. KakAdar
5. MissBelieve
6. Semua2 lah yg nak jwb.. (no idea, sbb rsnya sume dh penah kena TAG nih..hehe)

Siapa org No. 1 pada anda?
Roommate aku la.. ;p

Org No.3 ada hubungan dgn sesiapa?
Ada rasanya.. Cuma x berani nak komen sbb x berapa pasti la.. :)

Kata sesuatuh berkenaan org No.5?
Bride to be.. Dan less than 3 weeks dah..

Bagaimana dgn org No.4?
Juga seorg isteri sudah hampir setahun..

Siapa org No.2?
My classmate.. Bride to be juga.. Dan comel orgnya. ;)

Bagi pesanan pada org No.6
Eh, takde sesape la di No. 6..


P/S: Nak blk Jitra la.. :(

2 comments:

sweet cravings said...

hahah sara, mira da jawab! :D
thanks to sara, mira dpt mengisi masa lapang yang sepatutnye sibuk membuat thesis. hahha. tp, masih tak bergerak2. sob sob sob

ComotGurl said...

--> mira

hehe..

;p

sama la kita mira..

it should be some progress dah nih!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...