Tuesday, November 11, 2008

Tak Kena Tempat

Assalamualaikum

Salam 11 November 2008.


Aku baru je smp Jitra ptg td..

Flight jam 4ptg tadi dan jam 5ptg dah smp di airport Kepala Batas..

Guess apa yg tak kena???

Ada ke dlm flight td, depa psg lagu Raya... Logik tak????

Please la be alert, skng ni dah bulan berapa.. Ada ke pasang lagu raya.. Deepavali pun dah lama lepas. Huhuhu...

It's sound weird huh!



P/S: I'm not telling which company okay..between M & A...hehehehe

2 comments:

13may said...

awat hang tak ikut nyanyi sama...hehhe hehhe

comotgurl said...

--> 13may
Kalau sy ikut serta menyanyi, nescaya penerbangan itu terpaksa ditangguhkan..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...