Wednesday, November 26, 2008

So Many Things To Do..

Assalamualaikum

Salam 26hb November 2008 bersamaan 28 Zulkaedah 1429..

Again and again, this week really made me exhausted.. Full with window shopping, dating, works at faculty, commitment as a daughter, a sister and a friend. Hehehe.. Very full rite..



Saje menyibukkan dgn a few things yg x penting langsung. Hihi..

So, setelah aku berfikir semasak2nya, i'm going to do the "hantaran tunang" by myself. Okay what.. MissBelieve pun buat sendiri kan. Heee...

Sebagai 1st move, aku dah p survey kedai2 yg berkaitan (utk proses membuat hantaran) kat sekitar S.Alam ni.. Aku nak carik kedai2 yg berpatutan harganya.. Sesuai la dgn status aku sebagai seorang STUDENT ni kan.. (Dah tau student, nak gak kawin kan..huhu)

Okaylah, let stop discussing abt the topic.. Hee..



Lagi satu menda yg membuatkan aku menjadi penat + bz mggu ni adalah keje kat fakulti la.. Mcm biasa.. Supposed who under this scheme, just need to work 24 hour per month. Tp, sometimes if needed, we have to work extra hour regarding to lecturers la kan.. Xleh la berkira sgt even though kdg2 tu di sudut kecil hati ni kurang ikhlas. Hahaha, jahat kan.. Mcm mana gaji nak berkat kan.. Huhu, insaf..



Ala... Sume ni experience utk aku kan..

Another thing to do, adalah esok ada seminar.. Uwaaaa, lagi x best.. Sebenarnya kejap je, 10am - 12pm. Tp oleh sbb aku ni kira cam AJK la kan, so aku kena pi pukul 9am. Awai tu...

Then Jumaat ni, nak tlg housemate angkut brg, dia nak pindah umah.. Sian plak kat dia, sesorg dok terkontang kanting mengangkut kan.. Takpelah, kali ni ari dia perlu pertlgan, who knows kan, satu hari nnti aku pulak perlu pertlgn..

Sabtu pulak, aku nak p kenduri one of classmate masa Degree dulu. Kenduri kahwin la kan, as usual.. Kat Negeri Sembilan.. Dokat jo.. Hoho..

Ahad, mak nak mai.. Yeay yeay!! Dia ada keja kat Putrajaya, so aku kena la menemani dia..

Itu lah antara aktiviti yg perlu aku buat utk beberapa hari akan dtg ni. Bz kan aku ni.. Hoho, poyo kan.. Mcm org lain x bz je kan..


P/S: Tak sabar nak pi kenduri dan jumpa mak..Yeay!!






4 comments:

Ummibatrisya said...

sara, nak bertunang ye, tahniah!

comotgurl said...

-->Ummibatrisya

hehe..ye akak..insyaAllah pas raya haji ni.;p

my hidden stories said...

wah..u mention nama i dlm entri u..

wink*wink** (malu)

comotgurl said...

-->Myhiddenstories
hehehe..sekali sekala apa slhnya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...