Sunday, November 16, 2008

Mampu ke?

Assalamualaikum

Salam 16 November 2008..


Aku dah kembali ke S.Alam setelah bercuti selama 6 hari kat kg. Heee..


Seperti biasa la kan, tiap kali nak blk sini blk, sure rasa berat hati je. Normal la utk aku feeling tu. Huhu..


Blk kg kali ni, aku byk bbincang psl "wedding" dgn mak.. Segalanya about wedding la. Hihi..


Mcm byk betul expenses yg diperlukan utk the whole process starting dr pertunangan sehinggalah majlis selesai. Adusss...


Dah le aku ni lum keje tetap lg.. Master pun xtau la dpt finish it on time ke tak... Huhu...


Tapi org kata, kalau niat kita baik dan ikhlas, Allah akan tlg kan.. Hmmm.. Aku bukannya nak buat dosa. Heee...


Rezeki tu akan dtg selepas kawin kot kan..




P/S: Doakan semua berjalan lancar yep..








2 comments:

13may said...

moga di permudahkan urusan :)

comotgurl said...

-->13may

terima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...