Saturday, March 14, 2009

No Specific Title

Assalamualaikum

Salam 14 Mac, 17 Rabiulawal..

Relating to my previous entry, actually what was really happened.. We have to postpone our marriage date due to some problems..

So, the actual date doesn't decide yet..

Aku juz buat anggaran bila tarikhnya.. It might be in dis year juga la, insyaAllah..

Itu la kan.. Kita manusia hanya mampu merancang, Allah yg menentukan.. :)

Tp takpelah, masa itu akan smp juga, insyaAllah.. Moga aku dipjgkan umur utk sempat merasai the BIG DAY tuh kan..

Apapun, really thanks to my fiance for his understanding, patient, and love.. Sian dia sbb kena byk berfikir ttg KAMI dan mesti sikit sbnyk tempias STRESS aku nih kena jg kt dia. Heeee.. Dah le he's really bz dgn keje yg x sudah2..

Lately, i've read a lot of motivation books..

Saje, nak boost up smgt dlm diri.. Nak majukan diri sendiri.. Hihihi..

Bleh kata setiap ptg (hari xde kelas) aku spent about 1 to 2 hours p joging.. Pagi smp tghari plak p keje.. Mcm biasa la.. Mlm klu larat + rajin, fokus kat assignments. Yela, dah xde masa lain dah nak buat a'ments tuh.

So arini dan esok, aku plan nak ngemas2 bilik, lipat semula baju2 yg tersusun atas rak, mop lantai bilik, susun semula buku-buku di rak buku.. :) Wahhh, bunyi cam rajin gile aku ni.. Bukan pe, itu adalah slh satu cr aku nk release tension & dptkan smgt baru..

Maybe susun atur perabot dlm bilik pun aku nak ubah.. Mungkin dgn cara itu aku akan lebihhhhhhhhhhhh bersmgt.. Tmbh2 utk menyiapkan semua a'ments aku, so aku bleh la fokus utk thesis aku plak kan.. ;p

Ok lah, aku stop sini dlu.. Jumpa lagi.. :D


P/S: The way i'm boosting up my mood really help me to do so..

2 comments:

KERISMAWATI said...

Kak Sarah,
All the best with your preparations for the big day.

:)

I'll always pray that things will all be in place for you and Encik Abang.
;)

comotgurl said...

--> Kerismawati
Thanx a lot Intan for the pray..:)

I'm really appreciate it. U're really a gud fren & nice person.. May Allah bless u..

:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...