Saturday, March 28, 2009

Earth Hour

Assalamualaikum

Salam 29hb Mac, 2 Rabiulakhir..

Yeay!


Aku & housemates aku berjaya accomplished campaign Earth Hour..

;p

Picture Source:(http://en.wikipedia.org/wiki/Earth_Hour)

Kitorg tutup lampu 830pm-930pm..

Hihi..

Sekurang2nya kami tau, dgn small contribution yg kami buat td dpt membantu mengurangkan pemanasan global..

WE LOVE OUR EARTH!


P/S: Sungguh2 je aku & housemates aku p pantau sekitar apartment sama ada org lain menyahut seruan ni ke x.. Malangnya ramai yg tak.. :(

5 comments:

hayad said...

kt flat saya ni ada gak la yg tak tutup lampu tp takramai la. kebanyakannya yg rumah ada anak kecik. maybe payah sket la kan :)

ComotGurl said...

--> Hayad

Yela kan..

Should consider gak kan another reason why they didn't turn off their lamp..

:)

sweet cravings said...

Sara.. me 2..

It's a disappointing event actually.
Masih x byk awareness amongst ourselves... tau complain je.. :-<

nik awin said...

pemanasan global ni tak boleh benterAS sejam aja..kena la berterusan,kan?

apa pun..

salam ziarah :P (hehehe)

ComotGurl said...

--> sweet cravings
Tu la psl mira..

--> nik awin
Thanx sudi ziarah..

:)

Ya, of course la tak bleh within sejam je nak kurangkan pemanasan global ni..

:)

Mustahil kita nak 'banteras'..

We juz can help in reducing the impact la kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...