Sunday, March 15, 2009

Problems

Assalamualaikum

Salam 15hb Mac, 18 Rabiulawal..

Aihhh..

Start2 entry je dah ngeluh kan.. Bkn apa, i'm having trouble in edit html for my blog layout..

Everytime aku paste new code kat EDIT HTML tu, & either aku click PREVIEW or SAVE TEMPLATE, both end to DONE.. Tp page blank je. Nape ye..????

Aku ni punya la berkenan layout design dari PYZAM.COM.

Dah siap amek yg ala2 girly gitu.. Tapi xleh jugak tukar.. Rs nyesal lak pdm layout sblm nih.. Uhuk!

Last2 terpaksa pkai template yg sedia ada dlm nih.. :(

Tu lah satu mslh kan..

Lagi satu plak, aku xleh letak gambar dlm entry aku.. Browse leh je, bila dah select picture, abes loading, dia end to DONE juga tp with blank page.. Huhuhuhu...

Dah byk kali try, tetap jd gitu.. Adakah sbb internet connection aku or laptop aku dah weng2.. :(

Rasa geram jg la coz aku nak letak gambar kucing yg sgt demooooooooookkkkkkkkkkksss.. Pastu aku nak letak gambar bilik aku yg dah siap kemas smlm, pn x bleh jg.. Sedih2.. Kenapa ye aku facing problems cenggini????


P/S: Tak best la layout x cantik..

4 comments:

my hidden stories said...

alamak..tak tau lah macam mana nak tolong klo camtu...

comotgurl said...

-->MissBelieve

Huhu.. tu la psl..

:(

Tolong..tolong..

Na said...

hum hum nape kena tukar tarikh kawin tu plak nih...

comotgurl said...

--> Na

huhu.. byk mslh..

:(

dat's y kena tukar tarikh nih.. uhuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...