Saturday, February 28, 2009

Mcm Mana Nak Buat Ni?

Assalamualaikum

Salam 28 Februari, 3 Rabiulawal..

Selamat berhujung minggu.. ;D

Mcm mana ye aku nak mengingatkan diri sendiri supaya tidak membuang masa?? Aduii, keje byk je menanti, tp sume nye kena tggu mood ada, br bleh fokus. Aku perasan la, aku ni jenis org yg perlukan mood atau smgt utk buat ssuatu keje..

Cthnya, ptg td aku bersmgt nak p joging, so smp la aku kat tasik dan bjoging.. :)

Kdg2 kan bila dah last minute nak antar a'ment kan, br la smgt dan mood tu nak dtg.. Mungkin sbb terpaksa dtg kot.. Hehehe.. So idea akan mencurah2 keluar.. Cuma yg x bestnya adalah walaupun idea byk keluar, masa plak x mengizinkan.. Hahaha, pdn le muka kan..

So satg pas siap entry aku ni, aku hrp mood dtg la utk aku buat a'ment.. Ada 3 a'ment yg perlukan aku siapkan coz dateline makin dekat dah nih.. uhuk!


P/S: Saje update short entry yg tah hape2..;p




4 comments:

My Blog said...

nape yeekkk ramai yg malas nak buat assignment.. hubby i pun cam tu...

comotgurl said...

--> MyBlog
ye la..menda yg DISURUH buat, mmg gitu le.. hihihi..;p

m@Ri@ said...

em..me too..ade mood baru leh wat kije

comotgurl said...

-->m@ri@
hehe..majority camtuh la maria..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...