Sunday, August 2, 2009

Rumah Sewa

Assalamualaikum

Salam 2 Ogos, 11 Syaaban..

Entry ni adalah utk update the latest wedding preparation aku..

So, Jumaat lepas aku dah p byr deposit rumah sewa yg aku + encik tunang akan stay pas kawin.. ;)

Deposit nye hanya la 1+1.. Agak murah la.. Alhamdulillah.. So insyaAllah dlm 8hb encik tunang akan masuk rumah baru tu. Excited sungguh dia.. Tak aci.. Huhu.. Aku nak juga masuk rumah sewa tu.. Uwaaaaa..

Tapi, xpelah.. Mak aku x kasi pun if aku yg nak stay dlu rumah tu.. Bahaya katanya..

Hari ni kebetulan encik tunang cuti, so aku nak teman dia p beli TV.. Sesetgh brg kecik2 aku dah beli dah kat IKEA jumaat lepas.. Syok ni!

Oke lah, nak p mandi.. TATA!


P/S: Sorg kwn aku cdg suh buat house warming after kawin nnti.. ;)

6 comments:

modusoperandi111209 said...

best nye dgr korang dh wat preparation utk umah sewa ;)

dzulhelmy said...

umah katne?

ComotGurl said...

-->SiPenggerak Misi

:) Alhamdulillah

-->Emy

Dekat Bukit Kuda, Klang..Tp dekat je dgn S.Alam..:D

aneem norhanim said...

hi cik sarah....
miss you, really mean it.. ^_^
aku dh ready for this upcoming 'October' :p
see you there...
XOXO

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kalau ada rezeki, sila la buat house warming... tak pon potluck style... Aci tak??? Hehehe!!! ::.

ComotGurl said...

--> Aneem

Miss u too dear..

:)

-->Kak Adar

Of course i'll do that. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...