Sunday, August 23, 2009

Almost Done!

Assalamualaikum

Salam 22 Ogos, 1 Ramadhan..

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN buat semua kwn2 blogger.. :)

Previous entry, aku ada list down a few things yg aku kena settlekan. So sini aku update oke:

1) Fitting baju (Done) - Baju ngam2 dgn bdn aku, tp mak suh reduce some more weight supaya kelihatan cantik di hari persandingan.. Huhuhu..

2) Photographer (Done) - Hasil keje dia memuaskan hati aku dan sgt berpadanan dgn bajet.. :p So aku dah byr separuh, separuh lagi after wedding slps receive album. Aku pilih pakej custom album. Dia akan kasi CD semua gmbr2 plus edited one jg. Outdoor + separated day pun dia x charge..

3) Caterer (Done) - Dah confirm booking.. Cuma byrn dia mnta kasi sebulan sebelum kawin sikit dan bakinya selepas kenduri..

4) Kain langsir (Done) - Siang tadi dah p beli kain nak tempah utk buat langsir sliding (siang & mlm), tingkap bilik pengantin (siang & mlm), dan pintu bilik pengantin.. Beli di A'lamoda Sg Petani. So esok tggl nak antar tempah je.

5) Byrn utk pelamin, meja beradap, kek 3 tingkat (Done) - Aritu dah byr booking sikit. Pg tadi dah p settle. So lega, xpyh fikir dah bab2 tu.. :)


So, cuma esok nak p byr dewan, p book mekap.. Alhamdulillah, so far semua berjalan lancar..



P/S: Sempat ke nak reduce weight sikit lagi ni.. At least 1 kg pun oke dah mak kata.. :(

4 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Sempat-sempat... Di kala bulan puasa nieh, lagi la boleh... Time berbuka amik yang minima jek... Sahur jek kena lebih sket utk tenaga di siang hari... Iskkk!!! Syioknyer orang tu nak kawen dah... ::.

ComotGurl said...

--> KakAdar

Betul ke sempat kak? Huhuhu..

:(

Ala, org tu lg le syok sbb dah kawin.. :p

cinta juliet zainal abidin said...

waaa...da dekat. tp mai xkompom laa dpt pegi ke idak, akak...sori bebanyak...sepupu mai kawen juge...tp i try my best...huhu..padahal plan da lame nk gi.... =(

ComotGurl said...

--> Cinta-Mai

Xpe lah Mai..

If xdpt jg nak pegi, apakan daya..

Huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...