Sunday, August 16, 2009

Sekali sekala

Assalamualaikum

Salam 16 Ogos, 25 Syaaban..

Sekali sekala ja aku dpt update blog ni. Bz sgt dgn keja ofis smpkan tesis pun xdak masa nak buat.. Haihhh!

:D

Syoknya kan, lagi 5 hari nak masuk bulan Ramadhan..Yeayyy! Doa aku moga2 umur aku pjg utk sekali lg menikmati bulan Ramadhan.. Amin..

Igt lagi, bulan Ramadhan tahun lepas, aku & kwn2 serumah (yg majoriti dah selamat berumah tangga), dok bersembang ttg bab2 kahwin ni.. Kitorg semua sepakat kata, tahun lepas adalah tahun terakhir kami berpuasa sbg seorg bujang.. Hihihi.. Tah hape2 tah..

Dan 4 org kwn aku mmg betul2 lah melaksanakan apa yg depa ckp tu.. Dan tahun ni depa akan berpuasa sbg isteri utk pertama kalinya.. Alhamdulillah. Dan seorg drpd 4 itu, sudah pun pregnant. TAHNIAH Ena! ;)

Aku je yg masih lagi bakal menempuh puasa sbgai seorg bujang lg.. ;p Tapi, xpe, aku bersyukur.. Bersyukur sbb masih panjang umur sehingga hari ini..

:) Terima kasih Ya Allah..

Ohh, sekarang ni mcm2 penyakit berjangkit, berbahaya n boleh membawa kpd kematian menular.. Itu adalah salah satu tanda2 kiamat.. Wallahualam. Takut kan.. Huhu.. Harap2 bulan Ramadhan akan dtg ni dpt memberi keberkatan kepada kita semua.

Oke, time's up.. Nak p anta adik blk UPM..

Tata!



P/S: Tak sbr nak blk Jitra Khamis ni.. Yeay!

2 comments:

modusoperandi111209 said...

selamat berpuase ye.. bdak comot ;p

ComotGurl said...

--> Si Penggerak Misi

;)

Selamat juga buat Si Penggerak Misi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...