Friday, July 24, 2009

Pelbagai Cerita..:)

Assalamualaikum

Salam 24 Julai, 1 Syaaban..

Mlm ni aku sgt rajin, jadi aku post entry bercampur2 oke. :) Dan tak lupa diselang seli dgn gambar2 penghias entry. Hoho..

;) masa dating di JJ Bukit Tinggi..

Breakfast di Bangi Kopitiam..

Teh ais (aku), Kopi O (Encik Tunang)..

Gambar2 bawah ni, gambar kucings Amey.. Ya Allah bulat sungguh! Gerammm sgt tau. Kucings malas ni.. Hehehe


Then nak inform aktiviti terbaru aku. Sekarang ni aku dah join kelas aerobic. Baru 2 hari join. Sebelum2 ni buat aerobic sesorg je di rumah.. Agak bosan tau buat sorg2, so aku decided join kelas aerobic di Seksyen 7. Actually dah lama aku cari kelas2 mcm tu, tp xjumpa. Nak jadi cerita, Isnin aritu kwn aku bgtau ttg kewujudan kelas aerobic di Seksyen 7 tu, dan2 la2 tu juga aku teruih p register. Hehehe.. Bersmgt sungguh..

Almaklumlah, bakal pengantin x boleh dipisahkan dgn keinginin menguruskan badan. ;)


Nih semua gambar2 bukti aku p kelas aerobic. Hik hik..


Azwa, aku & Zue.. Gambar selepas aerobic.. Comot sungguh..

Dah siap, after aerobic..


Oke, tamat cerita itu..

Bwh ni gambar2 makanan yg aku mkn di Melaka.. Satu nasi beriani di Ujong Pasir.


Sgt sedap tauuu.. Seriussss.. Lagi satu gambar Yong Tau Fu, pun sgt sedap.. Tapi x igt la plak nama tmpt tu. Kat Bachang or Cheng ntah. :D



Terliur pulak tgk gambar2 mkanan kt atas.. Huhu.. Have to say NO! ;p

Esok pagi ada sesi aerobic lagi.. Yeay! Cayoooooooook!! Pastu plan tghari lunch di rumah je sok, nak masak pe ye??


Siap pun menaip n upload gmbr utk entry ni. So besiap utk tdo.. Nite everybody.. :)


P/S: Kurus lah wahai badan.. ;p


2 comments:

Diarihatiku1976 said...

amboi bakal pengantin ni... dah kurus nak nak kuruskan ape lagi tu....

ComotGurl said...

-->KakIna,

Belum kurus la kak.. Kalau kira BMI, dah terlebih berat ni..

;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...