Wednesday, July 8, 2009

Perancangan

Assalamualaikum

Salam 8hb Julai, 15 Rejab..

Just nak update yg finally baju nikah aku dah siap.. Walaupun auntie tu asik postpone tarikh siap, & dia rushing2 siapkan baju aku, tp hasilnya agak memuaskan hati. :)

Auntie tu berjaya buat sebiji mcm yg aku arahkan. Alhamdulillah..

So tinggal aku nak tmbh bid je di baju tu, kasi meriah sket.. Dewan pn aku dah booked. Tapi x berani nak finalised lg tarikh tu coz aku kena pastikan tarikh viva master aku bukan lah di sekitar tarikh wedding aku.

Oke, itu je setakat ni. Tata!



P/S: Laksa or Nasi Ayam??

3 comments:

modusoperandi111209 said...

slm..
yeay..baju dh siap!

cinta juliet zainal abidin said...

hee..baju siap dah! yeeeay.

herm...nasi ayam..asek lakse je. nasi ayam la pulak =p

ComotGurl said...

-->Modusoperandi111209

Salam, yess, baju dah siap!

-->Cinta-Mai

Hehehehe..Ahad ni buat nasi ayam. Nyum2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...