Wednesday, June 3, 2009

Marah

Assalamualaikum

Salam 10 Jamadilakhir, 4 Jun..

Previous entry aku bercerita dgn terujanya psl ketidaksabaran aku nak tgk hasil baju nikah aku kan.. So, pada hari Ahad lepas 31hb Mei seperti yg dijanjikan oleh si tailor itu, aku p la nak amek baju nikah aku. Sekali dgn selambanya si tailor itu kata ------>


"Baju tak siap lagi lo.. U mai amek nanti la.."


Selamba je dia ckp gitu! Takde riak bersalah langsung nih.. Pdhal bukan aku yg minta siap hjung bln Mei, dia yg ckp dia akan siapkan 30hb Mei.. :(

Then aku tnya la bila plak nak siap. Dia suh aku mai amek 7hb Jun, iaitu Ahad ni. Tupun lum tentu coz dia suh call dlu.. Hampess tul!!

Bulan 3 lagi aku antar baju tu suh buat.

Till now x siap2 lg. Huh!

Nsib baik wedding aku bukan dlm masa terdekat nih. Kalau tak, tak ke haru.. Kan.. Tp bukannya si tailor tuh tau yg wedding aku lmbt lg. So supposed dia kena ar rs bersalah sbb tak siapkan baju nikah aku spt yg dijanjikan..

Grrrr..

Hilang abes keterujaan aku nak membelek2 baju yg akan aku pkai nikah nnti.

Yelah, at least kalau ada apa2 nak kena alter, aku still punya masa yg byk kan..

Hrp2 baju aku tuh cantik la, kalau tak rugi beli kain mahal2. (mahal utk aku la, aku mana ada duittt...huhu)



P/S: Unstable emotion

2 comments:

cinta juliet zainal abidin said...

huh! betol. sib bek kawen lmbat lg. haish. eit.

beritahu awal2 tau bile nikah. wowee!! kawen adalah best. =)

ComotGurl said...

--> Cinta-Mai

Yela..

Dun worry my sis..

Kaksara akan gtau awal2.

:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...