Sunday, June 14, 2009

Wedding Ring

Assalamualaikum

Salam 14 Jun, 20 Jamadilakhir..

Semalam angah aku dtg sini, saje je bercuti.. So aku sempat teman dia p cari cincin "tanda"..


Katanya dia xmau bertunang, so cincin tanda tu juga la jadi cincin tunang "tak rasmi" nye.. Hehehe.. Faham ke??

Kisah cinta angah aku ni agak menarik, tapi xnak cite lagi la.. Nnti2 la ye aku cite. Apa yg aku nak cite ni, adalah psl cincin yg akan disarungkan kat aku utk batal air sembahy
ang nnti. Actually, dah alang2 teman angah aku cari cincin dia, aku pun tengok2 la juga cincin di situ.

Byk gak la kedai yg kami p survey..

Ada satu cincin ni aku dan angah aku sgt berkenan! Tapi bukan diamond ring, it just white gold yg diikat dgn sebiji batu. Kaler biru batunya. Bila aku tnya assistant kedai emas tu, dia pun xtau batu apa tu.. Huhu.. Boleh mcm tu..

Cantik tak???

Apa yg wat aku lagi syok tu coz batu cincin tu same kaler dgn batu2 yg diikat dgn mutiara aku tuh. So mcm perfect match la. Uish!

Sangat suka okies..

Hrga cincin tu pun agak murah je.. RM500++.. Tapi setelah berbincang dgn angah aku, rasa mcm kurang sesuai utk nikah je. Huhuhu..


Try pakai..


Mcm mana ni.....



P/S: Banyak betul phamplet kedai emas aku bwk balik.. Hehe

2 comments:

~ms tepung~ said...

bloghopping...
cantik cincin tu =)
n'way slmt membuat persiapan kahwen

ComotGurl said...

--> Ms Tepung
Thanx for visiting here..

;)

Yesss, mmg cantik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...