Friday, June 26, 2009

Lagi Barang Hantaran

Assalamualaikum

Salam 26hb Jun, 3 Rejab..

Alhamdulillah dah membeli lagi brg2 untuk hantaran.. Ari Rabu lepas pegi beli lagi hantaran. Tp x complete lagi. Cincin nikah, kasut (lelaki), kamera (lelaki), belum lagi beli. Yg dah beli aritu hanyalah:

1) Set perfume Bvlgari for men
2) Set perfume Bvlgari for women
3) Long sleeve + slack (lelaki)

Itu je dulu.. Heee.. Sakit kaki nak round2 lagi dan kuasa membeli (pnjam kata2 my fren Azwa) xde, so mls nk membeli yg lain2..

So insyaAllah dlm ms terdekat ni, nak beli cincin nikah utk kami bdua dan settlekan sume hantaran2 lain..

:D

Oh, btw, proposal tesis aku almost complete.. So before abes cuti sem ni, insyaAllah aku dah bleh tunjuk kat supervisor aku.. Walaupun ramai2 kwn2 aku yg lain dah start proceed dgn tesis diorg, tp xpelah.. I'm not so late kot. Hehehe.. Kononnya biar lmbt asal selamat.. Kan.. Kan..



P/S: Work load lah for these coming weeks.. Haihhhh!

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. nak kahwin ya... kalau berminat nak beri cenderamata yg berlainan dan ada faedah sila layari blog saya http://camar1976.blogspot.com

ComotGurl said...

--> Diarihatiku1976

;)

Oke, insyaAllah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...