Friday, June 12, 2009

Mutiara

Assalamualaikum

Salam 12hb Jun, 18 Jamadilakhir..


Semalam dah check result sem 3. Agak menjunam drop nye. Tapi alhamdulillah lepas.. Dpt dimaafkan since sem 3 nih agak susah utk score. Hoho..

:D


So dgn rasminya aku mengumumkan bahawa lagi satu sem je lagi aku perlukan habiskan Master ni... InsyaAllah!

Okies, entry kali ni takdak mood nak cite psl result ye, ada cite lain yg menarik minat.. Hoho..

Tgk la title entry aku hari ni.. Ada apa ye?? **wink2**


Pagi tadi Encik Tunang kasi aku rantai dan gelang mutiara campur blue cat eye pendant. Hihi.. Betul x tah namanya camtu??? Maaf ye kalau silap..

Tak nampak plak mutiaranya.. Blue cat eye pendant je.. Uhuk!


Apa tujuannya menda tu?


Itu la slh satu hantaran lelaki utk aku nnti. Tp aku kan bertindak sbg penyimpan brg2 hantaran, so dia kasi la aku simpan. Sempat juga aku try2. Hahaha..

Aku tunjuk sket je dulu k. :)


Habis cite tu.. Aku nak cite psl dinner aku dgn Encik Tunang mlm Rabu lepas. Ni menu aku dan Encik Tunang. Nyam nyam, sgt memuaskan hati..

Air aku jus tembikai, Encik Tunang jus orange

Chicken Chop Black Pepper sauce (Encik Tunang) RM15 ++

Chicken Sandwich (aku nye) RM 8 ++

Aku mkn sepotong je pun sandwich tu, yg len tapau je. Hehehe.. Aku kan on diet, so mana bleh mkn byk2. Mlm plak tu.

Target aku adalah sehingga 22 Ogos. So nnti kita tgk sama ada diet aku bjaya or tak. Hihihi.. ;)

Okies la, nak p solat zohor dlu.

Tata!


P/S: Aku mahu kawin sama kamuuu.. ;)

3 comments:

cinta juliet zainal abidin said...

weeeuw..mutiara. bestnye. tp kenape biru? akak mmg suke biru ye?

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kawen jangan tak kawen... Ekekekk!!! ::.

ComotGurl said...

--> Cinta-Mai
Mutiaranya of course kaler putih mai..

;)

Batu tu je amek biru..

Takde ar suke biru pun, tp sbb itu je cantik.


-->KakAdar
Hihihi.. Nak kawin le ni.

;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...