Sunday, December 7, 2008

Selamat Hari Raya AidilAdha

Assalamualaikum

Salam 7hb Disember 2008 bersamaan dengan 9 Zulhijjah 1429..

Yeay, esok RAYA.. Heeee...

Aku satg nak tlg mak balut ketupat.. Tadi dah buka daun palas.. Biasa la raya2 ni kan..

Oh yep, ttg hantaran, dah almost siap.. Simple je but nice..(perasan) Lgpun bukan aku buat pun, mak n adik aku yg wat. Hehehe.. Cuma brg2 yg nak diletakkan je xbeli lg. Tgk le sok lusa. Nak settle bab raya dlu. Sok tokwan aku buat korban. So, nak p amek daging..

Sorg housemate aku dah selamat bergelar tunangan org.. TAHNIAH buat Dena. Hee.. Utk Erah plak, juga housemate aku, "nnti hg dh settle bertunang, baru aku wish k.."hehehe..

Umah aku je 3 org nak betunang including me. Kelas aku pun sama, 3 org jg including me.. Sume sebaya.. hehehe..

Baju aku pun dah siap.. Nnti aku rajin2 aku upload kat sini k. Ok ar, nak p solat dlu.. Later aku update lg.


P/S: Baru nak bertunang kan..Hmmm..

2 comments:

matcomot said...

selamat bertunang dari matcomot untuk comot gurl

comotgurl said...

-->matcomot
heee..ada gak org letak nama "comot" ye.. apapun thanx..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...