Tuesday, June 17, 2008

New Layout

Assalamualaikum

Hari ni aku ubah sikit layout blog. No reason why, juz tadi dok godek2 sana sini, so jadik le wajah baru. Walaupun tak cantik mana, tp at least, perubahan ni boleh membangkitkan 'semangat' utk aku terus berblogging. Hik hik..

Idea utk blogging byk aje, tapi mls nak menaip je. Hik hik..


Kehidupan ni ibarat kain putih, kita yg akan coretkan dengan pelbagai warna mengikut kesukaan kita.. Thats y sumtimes we need to make changes to boost up our mood, spirit and feeling.

Mcm diri aku sendiri, aku akui yg perubahan kdg kala memberi impak yg besar yg mendorong aku utk lebih bjaya. Perubahan ke arah +ve la kan..

Entry ni x bleh pjg2, so i shall stop here..

P/S: Changes are sometimes important to our life..






2 comments:

13may said...

best gak kaler merah nih yea...hehhe hehhe

comotgurl said...

hehe,mmg beast pun..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...