Friday, November 26, 2010

Yeay!

Assalamualaikum..

Hari ni dah hari ke 46.

Yeay!

Maksudnya aku dah slmt berpantang RASMI. Hohoho.. Sbb wpun dah abes 44 hari, byk lg makanan yg aku kena pantang.

Sob sob!

Semalam tmpt pertama aku pi setelah sebulan lebih tak jejak tanah (except to clinic/hosp), adalah SALOON.

;)

Rimas weh dgn rambut panjang ni. Dah smp paras belakang dah rambut aku. Last potong adalah seminggu sblm kawin. Means, setahun lepas. Huhuhu..

Dan pulak, 2 bulan lebih kot aku tak drive. Masa sarat aritu Mr Berry je dok drive bwk aku ke sana sini. So memula pegang stereng pagi semalam, nervous juga skit!

Nak reverse keta pun cam siput lembapnya. Huhu!

Setelah beberapa minit, aku back to normal. Dah bleh start memecut. Hoyyeh!!

:D

Lepas pi saloon, konon nak pi shopping la kan.. Almaklum le barang2 mekap sume dah takde, since during pregnancy aritu langsung tak mekap. :P

Tapi lama sgt plak spent masa kat saloon, so tak jadi. Cancel lah plan tu.. Si tecit Auni tu ada di rumah, mak jaga. Kena la cepat balik kan..

Rasa tak sbr nak bwk Auni p jejalan Mall ke.. Memandangkan stroller dia takde kat sini, so tak dpt la nak bwk. Tak terdaya aih nak dukung. Heee, berat oke!

Owh, dah le dulu entry kali ni.

:) Daaa!


P/S: Sejak ada si tecit Auni ni, rasa masa cpt betul berlalu..

2 comments:

nurul aziyana said...

waah sonotnya dh hbis..
terasa nk g saloon jugk lpas hbis pntng

ComotGurl said...

--> Nurul Aziyana

Alaa, dah xlambat dah, awak pun dah nak abes pantang kan..

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...