Sunday, December 19, 2010

Contest Si Manjaku Comel

Salam 19 Disember..

Tgh2 berblogging, tetiba rasa nak join contest Si Manjaku Comel anjuran Masyimalo's Heart ni.


;)

Ni la contest pertama yg aku join since mula blogging tahun 2007.. Saje syok2, ada rezeki ada la kan..

Yela, parents mana yg kata anak dorang tak comel kan. Sume akan kata anak dorang la paling comel. Itu adalah normal.. Tak salah utk berperasaan camtu. Kan.. Heeee..

So syarat2 yg ditetapkan oleh organizer contest ni, boleh click kat link di atas. Kot2 ada kekwn yg lain berminat nak join kan. Coz 25hb br tutup utk penyertaan.

Setelah belek membelek, ni la gambar Auni yg paling aku suka. Not to say paling comel la kan, tp yg aku suka la, sbb dia senyum time nak snap.. :) Mcm reti plak ye..


Nama Penuh: Auni Irdina
Umur: 2 bulan 8 hari


Photo ni diambil masa Auni sebulan ++.. Time berenti jap kat Hentian Rehat Sg Perak. Mak yg pangku dia.. Mr Berry snap photo. Sume teruja sbb dia sengih lebar. Hohoho..
Okela, nak tag sape ek..
Mungkin dorang ni kot, tu pun kalau dorang baca entry ni la. Heee..
1) Mira @ Sweetcraving --> Pun baru je dpt baby, seusia dgn Auni.
2) UmmiBatrisyia --> Anak2 akak ni sgt comey! ;)
3) Maswani --> Anak akak ni sgt adorable..
Lagi 2 org taktau nak tag sape, since rmai yg masih belum ada bby. Hee.. Tapi ni bkn syarat wajib kan Juliana.
;) **wink2**
Oke, dah siap entry utk contest ni!
Hoyyyyeh!!
P/S: Nak p join Auni tdo.. Nite!!








2 comments:

Ummi said...

thanks for the pujian, anak-anak akak sangat comey, hehehehe kembang bontot batrisya dan damya

nanti kalau ada masa akak masuk contest ni hehehehe :)

ComotGurl said...

--> Ummi

Heee oke..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...